Giffard Syrop Zielone Jabłko 1000ml

36,20

Description

Yamasa jest marką oryginalnych japońskich sosów sojowych o ponad 360-letniej tradycji. To połączenie innowacyjnych rozwiązań z tradycyjną techniką warzenia sosów, bez użycia konserwantów czy sztucznych koncentratów. Sosy powstają w japońskiej miejscowości Choshi, której wilgotny klimat sprzyja rozwojowi mikroorganizmów niezbędnych w naturalnym procesie produkcji.
 
Kabayaki znakomity słodko-słony sos przeznaczony do doprawiania grillowanego węgorza, podawanego najchętniej na gorącym gotowanym ryżu. Powstały na bazie sosu sojowego, mirinu i syropu fruktozowego, wzbogacony ekstraktem z węgorza jest także doskonałym dodatkiem do innych pieczonych i smażonych ryb oraz sushi, w szczególności nigiri z węgorzem. Już jego niewielka ilość pozwala na osiągnięcie doskonałej nuty smakowej.

Naturalnie warzony sos japoński
Produkt z naturalnych składników, bez koncentratu
Ponad 360-letnia tradycja marki Yamasa

Kraj pochodzenia: Japonia

Kuchnie świata

król julian, śniadaniówka do szkoły z przegródkami, kryształ czasu, ręcznie robione książka, płytka na owady vaco opinie, ciemny eden, fenek ksiazki, erytrytol dino, popiel witold, książka do angielskiego technikum, dzień dogoterapii, give me five macmillan

yyyyy