Traganek – korzeń cięty – 50g

10,23

Description

Mąka jaglana powstaje z obłuszczonego ziarna prosa. Wyróżnia ją niezwykle silny charakter orzechowy oraz słodko-gorzki smak. Pasuje idealnie do mąki pszennej. Przygotowane z jej użyciem wypieki są delikatne oraz o jasnej barwie.Mąka ta świetnie sprawdza się w kuchni jako baza do wypieku ciast i ciasteczek, smażenia naleśników, a po dodaniu mąki gryczanej – placków. Dzięki swojemu neutralnemu smakowi oraz aksamitnej konsystencji, która nie łączy się w grudki, to bardzo dobry zagęszczacz do sosów, zup i dań głównych.Szczególnie polecana jest ona przy przeziębieniach, ze względu na wartości przeciwzapalne mikroelementów obecnych w ziarnie prosa. Produkt ten jest lekkostrawny, a dzięki krzemionce polepsza on kondycję stawów, paznokci, skóry i włosów.Składniki:mąka jaglanaNr certyfikatu PL-EKO-01, rolnictwo UEKraj pochodzenia: PolskaProdukt może zawierać śladowe ilości glutenu.O firmie:Marka Symbio to zarówno producent, jak i dystrybutor certyfikowanej żywności ekologicznej. Efekty ich pracy to produkty pozbawione obecności sztucznych nawozów i barwników oraz środków ochrony roślin, w których stosowane nasiona nie są modyfikowane genetycznie. Najbardziej rozpoznawalne są ich kasze, ryż, płatki i makarony oraz wszelkiej maści bakalie i soki.

Zdrowa żywność

barszcz czerwony kiszony, andrew morton, ezoteryczny przewodnik +, tego nie mogę ci powiedzieć, jak gotowac kuskus, warsztaty plastyczne dla dzieci, reczne robotki, uspokojenie, dolce and gabbana intenso

yyyyy