Description
SKŁADNIKIekologiczne płatki owsiane (bez glutenu) 100 %.OPISEkologiczne płatki owsiane uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki owsiane to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.SPOSÓB PRZYGOTOWANIApłatki gotować w proporcji 1:2 (1 porcja płatków na 2 porcje wody lub mleka) na wolnym ogniu ok. 10 minut od czasu do czasu mieszając.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna 1561 kJ/371 kcalTłuszcz 6,7 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,1 gWęglowodany 60 gw tym cukry 0,8 gBłonnik 9,7 gBiałko 13 gSól 0,01 gSól – 0,02 g INFORMACJA ALERGENNAProdukt może zawierać alergeny: orzeszki ziemne, orzechy, sezam, soję.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Horeca
Płatki musli i otręby
gruba kasza jęczmienna, robot doc clementoni, ciastko kokosowe, mini ogórki, opowiedz mi o sobie, witkowski psychologia, holika holika zel aloesowy, woda dejonizowana
yyyyy