Cellini Crema E Aroma 1000g

99,00

Description

Skład: baza MIGDAŁOWA* 99.6% (woda, migdały* 7%), skrobia z tapioki*, naturalny aromat MIGDAŁOWY*. *składniki pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych.Napój mleczny migdałowy tzw. mleko migdałowe marki Ecomil. Ze słomką do bezpośredniego spożyciaDla osób z nietolerancją laktozy (uczulonych na mleko krowie)Dla osób, które nie lubią smaku tradycyjnego mlekaDla osób, które z powodów zdrowotnych bądź innych nie piją mleka sojowegoDla wszystkich, którzy nie mając alergii, po prostu chcą spróbować :)Dla wszystkich, którzy unikają cukruZastosowanie mleka migdałowego Ecomil:do płatków i musli jako alternatywa mleka krowiegodo kawy i herbatydo picia jako napójjako zastępnik mleka w zastosowaniach kulinarnych Właściwości mleka migdałowego Ecomil:100% wegetariański,wegańskibez laktozy,bez soi,bez glutenu,bez cholesterolulekkostrawnyniska zawartość soduBogate w kwasy tłuszczoweWysokiej jakości białkoTen napój może być kwalifikowany jako “bezcukrowy”, ponieważ zawiera mniej niż 0,5g cukrów na 100ml lub 100g; oraz jako “niesłodzony”, ponieważ żaden z użytych składników nie jest użyty ze względu na swoje właściwości słodząceNie zawiera genetycznie modyfikowanych składnikówNapój migdałowy w opakowaniu 200ml ze słomką doskonale sprawdzi się jako zdrowy napój do picia, który można dać dziecku do szkoły czy przedszkola. Oczywiście napój migdałowy Ecomil polecamy także dorosłym – do pracy, w podróży i na wszystkie okazje, w których takie mleko migdałowe w małym opakowaniu ze słomką może być przydatne.Producent: Ecomil, Hiszpania.Produkt rolnictwa ekologicznego, ES-ECO-020-CV.Warunki przechowywania: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.Możliwe alergeny: orzechyAlergeny: migdałyPojemność 1l.

Ecomil

Zdrowa żywność

crayola kredki, agata hącia, dni robocze inpost, puzzle titanic, wielka księga gier, podróże z ewą, hgt.02, mate mate, ekskluzywne herbaty na prezent, tytuł książki wojciecha jagielskiego, joona linna, pasta thai, art deco poster, katarzyna miś

yyyyy