Description
Bezgluten Biszkopty w belgijskiej czekoladzie bezglutenowe bez cukru 80 g Bezglutenowe biszkopty w belgijskiej czekoladzie Bezgluten – wyśmienity deser dla osób na diecie bez glutenu. Biszkopty w delikatnej, rozpływającej się w ustach czekoladzie, to słodka przyjemność dla każdego, także dla osób, które ograniczają ilość cukru w diecie. Bezglutenowe biszkopty w belgijskiej czekoladzie słodzone są maltitolem. To naturalny cukier, uzyskiwany z ziaren zbóż, który smakuje tak jak biału cukeir i jest prawie tak samo słodki. Informacje o alergenach: na terenie zakładu stosowane są soja, mleko, seler, gorczyca, sezam, dwutlenek siarki i siarczyny, łubin. Składniki: biszkopt (50%): jaja, skrobia (kukurydziana, ziemniaczana), substancja słodząca: maltitolu, olej rzepakowy, maltodekstryna, błonnik bambusowy, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, substancja zagęszczająca: guma guar, czekolada deserowa (50%): miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitol; tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi) , polirycynooleinian poliglicerolu, naturalny aromat waniliowy. Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna: 1774 kJ/426 kcal, tłuszcz: 24 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g, węglowodany: 54 g, w tym cukry:
Bezgluten
Zdrowa żywność
zakarpacie przewodnik, milkman, aniol coltona, palikot morozowski, kolorowanki samochody terenowe, woda hurtownia, dorota gromnicka, reka robota, bath foam, dpd upalna, przedwojenni zawsze był jakiś dwór, remigiusz mróz komisarz forst tom 6, max czornyj trauma, lego zdalnie sterowane, rustichello
yyyyy